Financieel Fijn

Over mij

Hi, leuk dat je hier bent! Ik ben Marlijn Hofland en wettelijk gecertificeerd financieel vermogensadviseur. Ik ben er voor jou om je financiële zaken op orde te krijgen en je geld voor je te laten werken. Dit doe ik door middel van een helder en overzichtelijk financieel plan voor o.a. beleggingsstrategieën en pensioenplannen. Met een kleine tijdsinvestering zorg ik dat je een maximaal resultaat behaald die toekomstbestendig is.

Geld is belangrijk om te kunnen leven, plannen en jouw leven in te richten naar jouw wensen. Ik heb van dichtbij meegemaakt wat voor een effect het kan hebben als financiële zaken niet op orde zijn. Mijn ouders zijn failliet gegaan toen ik nog studeerde en dat heeft niet alleen veel effect op hun gehad, maar ook op mij en de rest van de gezin. Ik kreeg hierdoor interesse in de financiële wereld. Hoe kon ik mijn financiën plannen, onderhouden en vermogen laten groeien? Het heeft namelijk zoveel invloed op je leven hoe je geld, hypotheek of pensioen geregeld is!

Inmiddels heb ik 15 jaar ervaring in de financiële wereld waarbij ik bij verschillende bedrijven heb gewerkt waaronder de ING Bank. Hier ben ik in de jaren doorgegroeid tot Personal Banker en heb ik mijn WTF certificering gehaald. Dit houdt in dat ik volgens de Nederlandse Wet op Financieel Toezicht bevoegd ben om jou financieel te begeleiden. Mijn ervaring in de financiële dienstverlening heeft mij precies geleerd hoe een goed financieel plan eruit hoort te zien en met welke (o.a. fiscale) zaken er rekening gehouden moet worden.

In 2020 waren we aan verandering toe en we besloten naar Curaçao te vertrekken! Hier hebben mijn man Tom en ik elkaar in 2009 ontmoet. Ik begon voor mezelf en verdiepte me in passieve inkomsten om niet financieel afhankelijk te zijn van werk alleen. Onder andere inkomsten uit vastgoed verhuur geven ons hierin meer financiële vrijheid. Graag breng ik mijn kennis en ervaring nu ook over op ondernemende vrouwen die financieel meer onafhankelijk willen zijn.

Wat ik belangrijk vind om jou te kunnen garanderen, is objectief en helder advies. Je betaalt mij voor de onafhankelijke coaching en bewust niet voor product bemiddeling. Wel leg ik uit waar je op moet letten tijdens het kiezen van een aanbieders bij jouw situatie, volledig onpartijdig. Jij hebt na onze samenwerking een geheel persoonlijk verslag met duidelijke vervolgstappen en alle kennis om de juiste financiële keuzes te maken voor de toekomst.

Ook Marlijn Hofland:

  • Moeder van 2 geweldige jongens
  • Getrouwd met Tom
  • 37 jaar
  • Woont met veel plezier op Curaçao 
  • Houdt van cappuccino en wijntjes drinken, luisterboeken, strand, pilates en watersport
  • Baasje van honden Bonnie & Clyde 
  • Middelste van 3 zussen
  • Geboren in Twente
Marlijn Hofland financieel adviseur